m o l d b u s t e r . d k
Problemer med svamp? Vi kommer med damp!
PROBLEMER MED SVAMP? VI KOMMER MED DAMP!HJÆLP SKIMMELSVAMP!!! OG HVAD SÅ?FOTO AF SKIMMELSVAMPE
OM MOLDBUSTER.DK
KONTAKT OPLYSNINGERLINKS
OM MOLDBUSTER.DK

MOLDBUSTER er opstået ved et kreativt samarbejde mellem flere selskaber, som udfører bekæmpelse af skimmelsvamp og andre renoveringsopgaver. Vi har specialiseret os i bekæmpelse af skimmelvækst uden brug af kemikalier eller andre miljøskadelige produkter.

Internationalt godkendt
Vi benytter internationalt godkendte produkter, såsom tørdamp og MicroClean® metoden, der hverken er skadelig for mennesker eller dyr. Og som vi siger: kemikaliefrit er det eneste rigtige!

Uddannelse
Vores skimmelkonsulent og fugttekniker er fuldt certificeret hos Micro Clean A/S, MycoMeter A/S og KEH-Skimmel A/S.

Netværk
Vi har et tæt samarbejde med div. håndværkere og bygningsspecialister over hele landet og til opgaver der kræver anderledes dygtige og flittige hænder, har vi et kæmpe netværk af proffesionelle folk fra Kunst, Musik, Film og Teater branchen. Arbejdssomme folk, som ofte arbejder på skæve tider eller i kortere eller længere perioder og som gerne vil tjene en ekstra skilling. Mange har i øvrigt også en håndværksmæssig bagrund. Altså fagfolk til det faglige og kunstner til alt det andet praktiske. Så ved at bruge MOLDBUSTER støtter du altså også kulturlivet og vi vil på en traditionel arbejdsplads, virke som et anderledes krydderi i hverdagen. Hørt fx. til i frokostpausen på et større renoveringsprojekt: "Hvor er det nu jeg kender dig fra..? "Tjo...Jeg var eksempelvis med i tv-serien taxa, så måske det er derfra?". :-)

Erfaring
Vi har siden 2010 arbejdet med løsninger til fugtsikring og skimmelsanering. Desuden bruger vi Micro Cleans og MycoMeters laboratoriumer, til at analycere de skimmeltest vi tage og til at udarbejde en kvalitetssikring (KS Rapport) af det afsluttede og udførte arbejde.


En god kundeservice er vigtig for os!
En aftale er en aftale! Arbejdet udføres til tiden, fornuftige priser, begge ben på jorden og en masse knofedt. Det lyder måske lidt naivt, men sådan har det altid været hos os.


Kontakt:
M O L D B U S T E R . D K
v/ Flemming Kassebeer
Telefon - 21709133
Email - flemming@netgalleri.dk

PROBLEMER MED SVAMP? VI KOMMER MED DAMP!HJÆLP SKIMMELSVAMP!!! OG HVAD SÅ?FOTO AF SKIMMELSVAMPEOM MOLDBUSTER.DKKONTAKT OPLYSNINGERLINKS