m o l d b u s t e r . d k
Problemer med svamp? Vi kommer med damp!
PROBLEMER MED SVAMP? VI KOMMER MED DAMP!
HJÆLP SKIMMELSVAMP!!! OG HVAD SÅ?
FOTO AF SKIMMELSVAMPEOM MOLDBUSTER.DKKONTAKT OPLYSNINGERLINKS
HJÆLP SKIMMELSVAMP!!! OG HVAD SÅ?

Som en af de få herhjemme kan vi tilbyde kemikaliefri skimmelrens. Metoden hedder MicroClean® og er både mere effektiv og billigere. Selve metoden handler om at fjerne skimmelsvampe ved hjælp af tørdamp kombineret med mekanisk afrensning med specielle støvsugere med HEPA-filter.

Se meget mere herom her til højre på siden.............................................................................................................................................................................


I enkelte tilfælde renser vi også af med BioWash® som anvendes til rengøring af overflader inden pålægning af BioSeal, BioRid, GrafoTherm og øvrige overfladebelægninger. Behandlingen sikrer, at fladerne er helt fri for skimmelsporer, bakterier og vira inden de mikroporøse dæklag påføres.

Anvendes også til efterfølgende rengøring af disse flader. BioWash® har særdeles god effekt på udvendige flader med stærk begroning og eliminere sporekulture i dybden. I modsætning til mange andre systemer forbliver BioWash® aktivt efter påføring i op til 2 år. Det er vandbaseret og indeholder ingen fungicider samt det er emissionsfrit, hvilket gør vi kan stå inde for at bruge disse produkter.

 
Kontakt:
M O L D B U S T E R . D K
v/ Flemming Kassebeer
Telefon - 21709133
Email - flemming@netgalleri.dk
PROBLEMER MED SVAMP? VI KOMMER MED DAMP!HJÆLP SKIMMELSVAMP!!! OG HVAD SÅ?FOTO AF SKIMMELSVAMPEOM MOLDBUSTER.DKKONTAKT OPLYSNINGERLINKS
FAKTA OM SKIMMELSVAMP
METODEN TRIN FOR TRIN
GODE RÅD
DET SIGER LOVEN